откриване на ДБМ

Открита бе кампанията за ДБМ

На 6 септември официално открихме кампанията за “Денят на българската младеж”. Не случайно избрахме именно деня на Съединението като символично начало на проекта. Съединението е един изключителен акт, постигнат от народа ни, въпреки волята на всички Велики сили по това време. Една забележителна победа, пример за това, какво може да постигне народа ни, когато е единен и вярва в силите си. Символиката на празника е изключително подходяща и защото няколко приятелски организации излизаме единни под общата платформа на “Ден на българската младеж”.

Събитието се проведе в София, в конферентната зала на бул. „Мария Луиза“ 58. Срещата започна в 19:00 часа. Началото постави Звездомир Андронов от БНС, който представи проекта “Ден на българската младеж”. Той говори за това, как се е зародила инициативата, какви са целите и какво ще представлява проекта. След него презентация изнесе Пламен Димитров от БНС. Той говори конкретно за предстоящото първо издание на ДБМ, представяйки организациите, обединили се зад инициативата, темата на тазгодишната кампания и предвидените акции, част от нея. Трети слово държа Благовест Асенов от Национална съпротива. Акцентът му бе поставен върху значението на такива събития и ролята на националистите като движеща сила, която трябва да насочва младите. След него думата взе Тодор Щраков от Бял фронт. Самият той един от най-младите участници и представител на новото поколение националисти, говори за потенциала, който има проекта да повлияе на българската младеж.

В края на събитието бе предвидено и време за дискусия. присъстващите имаха възможност да задават въпроси на организаторите, както и да дават мнения и предложения за проекта. Можем да кажем, че се получи един наистина ползотворен разговор. В залата имаше и щанд с първите готови рекламни материали за събитието – стикери и тениски. Всеки желаещ имаше възможност да закупи от тях и да подпомогне кампанията.

В следващите дни очаквайте видео от представянето, както и първия рекламен клип за “Деня на българската младеж”. Следете сайта и нашата Фейсбук страница за повече актуална информация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *