Представяне на проекта „Ден на българската младеж“

В деня на Съединението ще представим проекта „Ден на българската младеж“. Той се организира от млади българи, събрани в няколко организации и групи.

Ще разкажем как се зароди идеята, какво ще представлява това мероприятие и кампанията преди него. Ще обясним и какви цели си поставяме с този проект, който трябва да има развитие през годините.

Ще дадем информация за това какво ще представлява националното шествие на 29 септември тази година и какво ще включва кампанията преди него.

На събитието ще присъстват представители на различни организации, които са в основата на ДБМ 2018. Там всеки ще може да зададе своите въпроси относно „Ден на българската младеж“ или да даде предложение. А също ще разбере как може да се включи в инициативата или да помогне за нейното реализиране.

В залата ще може да намерите и част от рекламните материали, които сме подготвили и които ще разпространяваме преди шествието на 29 септември.

Представянето ще се състои в зала „Европа“ на „Проджект лаб“, намираща се на бул. „Мария Луиза“ в София. Началния час е 19 часа.